Alle soorten en maten
Schilder werk komt in allerlei soorten in maten. Er is eigenlijk geen enkele klus hetzelfde, zo zullen de oude rotten uit het vak je ongetwijfeld vertellen. En in zekere zin is dit ook zeker waar. Het is een behoorlijk pittige opgave om een woning prachtig te schilderen, laat staan een grotere ruimte. Een kamer schilderen kan iedereen, maar in sommige gevallen komt er behoorlijk meer techniek bij kijken dan simpelweg een kwast in de verf dopen en deze tegen de muur aan te kwakken. Jazeker, techniek is een onderschat aspect van de schilder en het is lang niet iedereen gegund om ermee om te gaan.

Groot is specialisme

Daarom is het belangrijk om zeker voor grote klussen een specialist in te schakelen. Dit geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers en bedrijven. Het schilderen van een kantoor is ook een behoorlijke uitdaging die lang niet iedereen in de koude kleren gaat zitten. Zo moet er bij een kantoor aan de juiste kleurensamenstelling worden gedacht om zo productiviteit en werkdrift te motiveren. Het is niet in één dag gedaan, dat is in ieder geval zeker. Dit heeft dan ook een direct gevolg op de prijs, wat natuurlijk geheel begrijpelijk is.

Kantoren en huizen

De premie kantoor schilderen verschilt dan ook zeer van die van het schilderen van een woning. Iedere schilder hanteert een vaste premie, maar deze verschilt per pand of ruimte dat geschilderd moet worden. Dit omdat de schilder rekening moet houden met verschillende voorschriften en eisen. Daarnaast kunnen er nog kosten op de premie komen, omdat een schilder natuurlijk ook kosten maakt. Daarbij bepalen veel verschillende factoren ook of een schilder snel of langzaam kan werken. Maar de premie die eraan ten grondslag ligt is eigenlijk nagenoeg hetzelfde bij elke schilder. Dit om zowel u als de schilder zelf te beschermen tegen valse en oneerlijke prijzen.

Wat kost een schildersbedrijf?

Benader schildersbedrijven uit uw regio en vergelijk de prijzen. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw opdracht. Gratis en vrijblijvend.