Op naar de buitenlucht
Met de komst van mooi weer trekken veel mensen weer naar buiten om daar aan de slag te gaan met allerlei praktische zaken. Van de tuintjes voor en achter tot het schilderwerk van de kozijnen. In de koude wintermaanden hokken we met z’n allen op binnenshuis en pas als de warme luchten ons weer lokken komen we eruit. In dit tijd hebben onze huizen heel wat te verduren gekregen, en dat mag duidelijk gezegd en gezien worden. Daarom zien we zoveel mensen al op de eerste echte lente dagen buiten zwoegen om de boel aan kant te krijgen. Maar is dit altijd wel de beste manier?

Genoeg te schilderen

Schilders trekken er massaal op uit rond de lente- en zomerdagen om alles weer mooi en netjes te maken voor de mensen. U ziet ze vast geregeld, tegen de muren van huizen aan om de kozijnen te schilderen. Ze beuren goed en verdienen zo een leuk extra zakcentje waar ze weer een jaar mee vooruit kunnen. Maar wat nu als een schilder in de winter ingeschakeld wordt? Een zogeheten winterschilder werkt ten eerste al voor een veel lager tarief omdat er simpelweg minder vraag naar zijn werkkunsten is. Dit is natuurlijk iets waar u uw voordeel mee kunt doen. Ideaal niet waar?

Het juiste idee

De premie winterschilder kan u helpen om een idee te krijgen van wat u zoal kwijt zult zijn aan een winterschilder. Er zijn verschillende factoren die mee bepalen over de uiteindelijke kosten. Van de weersomstandigheden tot de materialen die nodig zijn, er komt een hoop kijken bij het schilderen van een woning in de winter. Wat echter wel vast staat, is dat u zonder meer goedkoper uit bent dan al die mensen in de zomer. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de zomer die voor de deur staat, en is uw huis mooi op tijd aan kant.

Wat kost een schildersbedrijf?

Benader schildersbedrijven uit uw regio en vergelijk de prijzen. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw opdracht. Gratis en vrijblijvend.