Onderschat de klus niet
Het schilderen van een woning kan een behoorlijke opgave zijn. Stel, u bent eindelijk zover om te verhuizen en hebt uw droomhuis gevonden. Dan bent u er echter nog lang niet. Er zal nog heel wat werk aan vooraf moeten gaan alvorens u aan de slag kunt gaan met dit nieuwe huis uw nieuwe thuis te maken. Te beginnen met het woon klaar maken van uw woning. Wellicht moet er een nieuwe vloer worden gelegd, dan is het zeker niet in één dag gedaan. U zult al snel enkele dagen bezig zijn met het leggen van een mooie vloer. Maar toch begint het woon klaar maken van een woning niet daar. In tegendeel, het begint vaak bij de muren.

Licht en donker

De muren bepalen vaker dan niet een groot deel van de sfeer van de woning. Lichte, witte muren ademen ruimte en maken een kamer groter dan deze is. Donkere, drukkende muren verkleinen de ruimte juist. Het kan een groot effect hebben op hoe een ruimte beleeft wordt. Daar moet u natuurlijk goed over nadenken alvorens u zomaar een huis gaat schilderen. Het is dan ook ten zeerste aan te raden om een specialist in de arm te nemen. Een schilder die maar al te goed weet hoe het hoort om een woning te schilderen.

Het bijhorende prijsje

Uiteraard zit hier een prijskaartje aan verbonden, namelijk de premie woning schilderen. Let wel dat dit een prijs is exclusief extra gemaakte kosten. De premie is slechts de basis, los van eventuele risicodekking en andere factoren die berekend moeten worden. Een schildersklus is namelijk nooit hetzelfde en daar moet een schilder en u, de bewoner tegen ingedekt zijn. Om op een goede prijs uit te komen doet er goed aan de premie te raadplegen en met de schilder te spreken over de extra kosten.

Wat kost een schildersbedrijf?

Benader schildersbedrijven uit uw regio en vergelijk de prijzen. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw opdracht. Gratis en vrijblijvend.